Eng.lantaarnklok L050321 (vendu – sold – verkocht)

Engelse lantaarnklok wing, l050321, een originele eenwijzerige wing uit de tijd rond 1690 -1700. Gesigneerd met: John Greenhill at Mainstone. Hij was geboren in 1655 en overleden in 1712. John staat vermeld in het boek van Brian Loomes , lantern clocks and theire makers op pagina 465. Klok verkeerd in in prima conditie. Omdat deze klok veel draaiuren heeft gemaakt in het verleden heeft de klok een grondige beurt gehad. met als resultaat dat de klok een prachtige uitslag heeft. De slinger slaat keurig door in de wings, Mooie pure originele wing. Wijzerplaat is verzilverd binnenspiegel is gesigneerd met John Greenhill at Mainstone. Originele spillegang . Compleet met touw en cartrol en 1 origineel antiek gewicht van 5 kg., ( VERKOCHT – VENDU – SOLD)