Comtoise Cattin C20220 (VeNDU-VERKOCHT-SOLD)

Wat een plaatje, gesigneerd met Maximin Cattin au Fort du Plasne en Comte. En hele vroege klok uit de tijd rond 1720 – 1725. met een gigantische hoog slingerhuis. Mooi vind ik persoonijk ook het slagwerk van onderuit en de ophanging van de binnenslinger. (wieltje) De klok is wat opgefrist maar mist zijn deuren en een stuk van de fret. Zo moet de klok ook nog van nieuwe touwen worden voorzien en het loop- en slagwerk moet gecontroleerd worden. De bel is helaas manko maar een goede vervanger heb ik al. Klok is compleet met zijn wekkerwerk.. (VENDU-VERKOCHT-SOLD) Leest U toevallig dit artikel en U heeft een soortgelijke klok of klokken ( MAYET- CATTIN -BROCARD- MIDOL- PERAD- FRANCOIS -JOYFROY ENZ.) en U bent voornemens om deze te verkopen dan wil graag dat met U bespreken voor een eventuele overname van Uw klok.